Nätverk

Att vara egenföretagare är fantastiskt roligt, men också ibland lite ensamt att ha så få personer att bolla idéer och tankar med.
Inte minst personalfesterna, kan ibland bli lite tråkiga.
Så ett av de bästa råden jag kan ge dig som egenföretagare är att gå med i ett nätverk.
Själv deltar jag aktivt, i första hand som ordförande, verksamhetsledare för affärsnätverket Gertruds Döttrar i Kungsbacka.
En fantastisk grupp av företagsamma, drivande kvinnor som stöttar, ger energi, utbildar sig, satsar framåt och som vill skapa affärer.
Hade jag ansvarat för marknadsföringen av vår kommun, hade jag sett till att kvinnors företagande blev en stark del i byggandet av varumärket Kungsbacka.

Inom nätverket driver vi olika affärsutvecklingsprojekt, har intressanta medlemsmöten, deltar i debatten, driver opinion och har som mål att vara en aktiv diskussionspart för att skapa en jämställd och hållbar tillväxt i vår kommun.
Dessutom har vi kul tillsammans. Här finns en glöd och entusiasm som smittar av sig.

Välkommen till oss du också!

Som, av regeringen utsedd, Ambassadör för kvinnors företagande, ingår jag även i det nätverk av ambassadörer, en imponerande samling företagande kvinnor som finns i landet.
Som ambassadörer arbetar vi för att göra kvinnors företagande synligt, vara förebilder för andra kvinnor och för att inspirera andra till att se företagandet som ett möjligt karriärsval.

Här föreläser jag för för en härlig grupp unga företagsamma tjejer på Elof Lindälvs gymnasium i Kungsbacka.

Annonser